Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lockdown: Πρόστιμο σε χήρα που πήγαινε στο νεκροταφείο

Για έναν πολύ περίεργο… λόγο θα κληθεί μια γυναίκα να πληρώσει πρόστιμο λόγω παράβασης των μέτρων που ισχύουν για τη μετακίνηση με βάση το lockdown σε όλη τη χώρα. Βλέπετε είναι χήρα και πήγαινε στο νεκροταφείο. Τι συνέβη;

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (11/11), σε έλεγχο που πραγματοποίησαν άνδρες της αστυνομίας στους επιβάτες λεωφορείου για να διαπιστώσουν εάν κάποιος παραβιάζει τους όρους του lockdown.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα στον έλεγχο διαπιστώθηκε πως μία γυναίκα, πέρα από το γεγονός ότι φορούσε τη μάσκα λάθος, κρατούσε χειρόγραφο σημείωμα στο οποίο έγραφε το ονοματεπώνυμό της, τη διεύθυνση και ως λόγο μετακίνησης «πάω στο νεκροταφείο, είμαι χήρα» με τον κωδικό 6.

Στη γυναίκα επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ καθώς δεν δικαιολογείται η μετάβαση στο νεκροταφείο ως λόγος μετακίνησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, της «χαρίστηκε» το πρόστιμο για τη μάσκα.

Tags
Back to top button