Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Λιβύη: Τι ζήτησαν οι Τούρκοι από την Στρατιωτική Επιτροπή (5+5)

Ενημερωμένες πηγές επιβεβαίωσαν ότι η Τουρκία ζήτησε επίσημα από τη μικτή στρατιωτική επιτροπή «5 + 5» να ανοίξει τον εναέριο χώρο στην «ανατολικής και νότιας Λιβύης» για διεθνείς πτήσεις της «Turkish Airlines», όπως δημοσιεύει η λιβυκή «The Address».

Οι πηγές πρόσθεσαν ότι η Τουρκία ζήτησε από τη Στρατιωτική Επιτροπή να επιτρέψει στην τουρκική Πολεμική Αεροπορία να επαναλάβει τις πτήσεις της προς τα αεροδρόμια της Λιβύης, Μπενίνα - Μισράτα - Τρίπολη με ασφαλή τρόπο για να συμβάλει στην «υποστήριξη» της εμπορικής κίνησης μεταξύ των δύο χωρών.

Οι πηγές ανέφεραν επίσης ότι η Τουρκία κάλεσε τους εκπροσώπους της Γενικής Διοίκησης των Ενόπλων Δυνάμεων να συνεργαστούν για την επιστροφή των εμπορικών πτήσεων μεταξύ του αεροδρομίου Μπενίνα και του αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης στις αρχές Ιανουαρίου.

Η Μικτή Στρατιωτική Επιτροπή (5 + 5) έφτασε την περασμένη Πέμπτη με τα πλήρη μέλη της στην τουρκική πρωτεύουσα.

Η επιτροπή κάλεσε την τουρκική πλευρά να αποσύρει τις ξένες δυνάμεις και μισθοφόρους από τη χώρα, εκτός από τη συζήτηση για την εφαρμογή των αποφάσεων της Διάσκεψης του Βερολίνου και την απόφαση κατάπαυσης του πυρός και τη συνακόλουθη αποχώρηση ξένων δυνάμεων και μισθοφόρων από τη Λιβύη.

Tags
Back to top button