Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Λιθουανία: Έκρηξη βαγονιών με υγροποιημένο αέριο προκαλεί πανικό

Ένα άτομο τραυματίστηκε, σύμφωνα με την πυροσβεστική και τη διάσωση. Στήλες καπνού ήταν ορατές σε όλη την Βίλνιους και οι κάτοικοι της περιοχής προειδοποιήθηκαν να παραμείνουν στα

Ο υπουργός Εσωτερικών Vladislavas Kondratovičius δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι οι αρχικές πληροφορίες υποδηλώνουν ότι «η πυρκαγιά προκλήθηκε πιθανότατα από παραβίαση των όρων ασφάλειας στην εργασία, αλλά όλες οι εκδοχές διερευνώνται».

Τα βαγόνια που πήραν φωτιά ανήκουν στην πολωνική εταιρεία Orlen, σύμφωνα με την αστυνομία.

Τα βυτιοφόρα μετέφεραν υγροποιημένο αέριο πετρελαίου από το διυλιστήριο της Orlen στη Λιθουανία προς τον τερματικό σταθμό Baltoji Vokė LPG στο Βίλνιους, σύμφωνα με email της εταιρείας. Ακολούθησε πυρκαγιά και έκρηξη, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Ο τερματικός σταθμός δεν ανήκει στη λιθουανική μονάδα της Orlen και η logistics λειτουργία πραγματοποιήθηκε από έναν ανάδοχο, οπότε η εταιρεία συνεργάζεται με τις αρχές για τη διερεύνηση της αιτίας, ανέφερε. «Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία υποψία ότι πρόκειται για αποτέλεσμα σκόπιμων ενεργειών», πρόσθεσε.

 

Tags
Back to top button