Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ληστές μπήκαν σε... λάθος σπίτι στην Κινέττα: Κρατούσαν σε ομηρεία οικογένεια ζητώντας κοσμήματα (βίντεο)

Όμηροι ήταν για ώρες μια ολόκληρη οικογένεια στην Κινέττα, καθώς κακοποιοί εισέβαλαν με όπλα στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η άτυχη οικογένεια έζησε τον τρόμο τα ξημερώματα του Σαββάτου (14/6), όταν πέντε κακοποιοί που φορούσαν κουκούλες, εισέβαλαν στο σπίτι τους στην Κινέττα, αφού πρώτα έσπασαν την κεντρική είσοδο.


Κινέττα: Tους κρατούσαν ομήρους για ώρες και τους ζητούσαν να τους δώσουν τα κοσμήματα που είχαν...


Όπως προαναφέρθηκε οι κακοποιοί κρατούσε ομήρους επί ώρες το αντρόγυνο μαζί με την 13χρονη κόρη τους στο σπίτι τους. Τους έβαλαν να καθίσουν με τα γόνατα στο σαλόνι και στη συνέχεια να σηκώσουν τα χέρια ψηλά. Μάλιστα, τους έβαλαν και πιστόλι στον κρόταφο, απαιτώντας να τους δώσουν τα κοσμήματα για να τους αφήσουν ελεύθερους.

Οι κακοποιοί είχαν μπει σε λάθος σπίτι!


Μετά όμως από 20 - 25 λεπτά που είχαν τα μέλη της οικογένειας σε αυτή τη στάση, κατάλαβαν ότι είχαν μπει σε λάθος σπίτι, όπως τους άκουσαν τα θύματα της επίθεσης να λένε μεταξύ τους φεύγοντας!

Προκειμένου να μην καλέσουν έγκαιρα την Αστυνομία τους έσπασαν πριν φύγουν τα κινητά τηλέφωνα και αποσυνέδεσαν τις κάμερες ασφαλείας.

Συγκλονιστική ήταν η μαρτυρία της συζύγου που περιέγραψε στην κάμερα του Star τις τρομακτικές στιγμές που βίωσαν. «Φοβάσαι μην σε χτυήσουν μην σε πυροβολήσουν... το παιδί σου πάνω απ'όλα... φοβόταν είχε έρθει στην αγκαλιά μου, ήταν και είναι τρομοκρατημένο», είπε μεταξύ άλλων η γυναίκα με δάκρυα στα μάτια.

 

Tags
Back to top button