Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ληστές χρηματοκιβωτίων χτύπησαν στη Θεσσαλονίκη – Δείτε το βίντεο του κλειστού κυκλώματος

Με κουκούλες, μάσκες, γάντια, ολόσωμες φόρμες και λοστούς εισέβαλαν ληστές σε επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη, στη βιομηχανική περιοχή της Θέρμης. Όπως φαίνεται στις εικόνες από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας που μετέδωσε ο Alpha, οι τέσσερις κουκουλοφόροι ληστές δείχνουν ήρεμοι και ψάχνουν «ζωηρά» να βρουν το χρηματοκιβώτιο.

Οι «έρευνες» των κακοποιών για το χρηματοκιβώτιο δεν ήταν επιτυχημένες, κάτι που εκνεύρισε έναν από αυτούς, με αποτέλεσμα να σπάσουν μία από τις κάμερες της εταιρίας. Όπως μετέδωσε ο σταθμός, λίγη ώρα αργότερα, η ίδια σπείρα εισέβαλε σε παρακείμενη επιχείρηση, φόρτωσε σε ένα τρέιλερ 40 μπαταρίες οχημάτων και μία μία τις πέταγαν στον συνεργό τους που βρισκόταν έξω από την περίφραξη.

Την εμπειρία του από τις συνεχείς επιθέσεις ληστών μοιράστηκε και ο ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ της περιοχής, ο οποίος ανέφερε πως παρόλο που έχει βάλει σιδεριές παντού γύρω από την επιχείρησή του, οι κακοποιοί χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητά τους για να σπάζουν την πρόσοψη του καταστήματος και να παίρνουν χρήματα και εμπορεύματα.

Tags
Back to top button