Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Λυκούδης: Σαφώς επηρεάζει τη θέση μας για τη Συμφωνία των Πρεσπών η στήριξη Δανέλλη στην κυβέρνηση

Ανοιχτό το ενδεχόμενο το Ποτάμι να μην στηρίξει τη Συμφωνία των Πρεσπών άφησε ο Σπύρος Λυκούδης μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 στη σκιά της απόφασης Δανέλλη να στηρίξει την κυβέρνηση στη διαδικασία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης.

«Σαφώς σαφώς επηρεάζει η στήριξη Δανέλλη στην κυβέρνηση» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λυκούδης.

Μιλώντας για την απόφαση του Σπύρου Δανέλλη ο βουλευτής του Ποταμιού παρατήρησε ότι «όποιος δίνει ψήφο εμπιστοσύνης δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στο σύνολο της πολιτικής της κυβέρνησης στον παρόντα χρόνο και στο μέλλοντα».

Ερωτηθείς για το αν θα διαγραφεί ο κ. Δανέλλης, ο Σπύρος Λυκούδης απάντησε ότι «όταν ένας μη κυβερνητικός βουλευτής περνάει στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία αυτομάτως επέρχεται μια ρήξη. Δεν είναι τιμωρία ή θυμός, είναι μονόδρομος, είναι προφανή αυτά τα πράγματα».

Όσον αφορά, τέλος, τη δική του θέση ο κ. Λυκούδης είπε ότι «εγώ από την πρώτη στιγμή είπα, και δεν έχω μετακινηθεί καθόλου, ότι εγώ τη βρίσκω θετική αλλά εάν αυτή μου η θετική στάση μεταφραστεί σε ψήφο αυτό δεν μπορεί παρά να είναι συναρτημένο από το πώς θα έρθει, το χρόνο που θα έρθει κτλ.».

Tags
Back to top button