Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεηλατούσαν φωτοβολταϊκά και συστήματα άρδευσης στην Χαλκιδική

Tον χαλκό από τα καλώδια που τροφοδοτούσαν φωτοβολταϊκά πάρκα και τα συστήματα άρδευσης στα αγροτεμάχια περιοχών της Χαλκιδικής είχε βάλει στο μάτι μια σπείρα τριών Ελλήνων, μεταξύ των οποίων ένας ανήλικος, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα είχαν προκαλέσει ζημιές ύψους άνω των 55.000 ευρώ.

Τα μέλη της συνελήφθησαν έπειτα από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Πολυγύρου και, μέχρι στιγμής, προέκυψε ότι διέπραξαν δυο κλοπές με λεία καλώδια και χαλκό συνολικής αξίας 51.000 ευρώ και δυο απόπειρες κλοπής σε υπό κατασκευή φωτοβολταϊκά πάρκα.

Μάλιστα, για να μεταφέρουν τα κλοπιμαία είχαν κλέψει από περιοχές της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης δυο οχήματα, τα οποία στη συνέχεια εγκατέλειψαν σε άλλες περιοχές της Χαλκιδικής, όπου εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς, ενώ κατασχέθηκε και ένα δικό τους όχημα που χρησιμοποιούσαν στις επιδρομές τους.

Από την εξέλιξη της προανάκρισης διαπιστώθηκε ότι, το τελευταίο δεκαήμερο του περασμένου Δεκεμβρίου, ένας από τους δράστες είχε ξηλώσει από δυο αγροτεμάχια σε περιοχή της Χαλκιδικής τα καλώδια ηλεκτροδότησης του συστήματος άρδευσης, αλλά και ένα κλειστό κύκλωμα καταγραφής εικόνας, συνολικής αξίας 4.500 ευρώ.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες κλοπές, ενώ οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για εγκληματική ομάδα και διακεκριμένες κλοπές και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον ανακριτή.

 

Tags
Back to top button