Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Λαύριο - Παναθηναϊκός 66-82: Κατέκτησε το 40ο πρωτάθλημα με εντυπωσιακό «διπλό»

Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίστασης στο Λαύριο και μετά την επικράτηση με 82-66, έκανε το 3-1 στη σειρά και κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Basket League.

Με τον αρχηγό του Τριφυλλιού, Ιωάννη Παπαπέτρου, να είναι ηγετικός στο παρκέ και να τελειώνει τον τέταρτο τελικό με 24 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε πρωταθλητής για τέταρτη συνεχόμενη φορά στην Ελλάδα και 40η συνολικά.

Το Λαύριο ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και προηγήθηκε με 10-8, αλλά ο Παναθηναϊκός απάντησε αμέσως με ένα σερί 9-0, καθώς οι Μπέντιλ και Μήτογλου έκαναν ότι ήθελαν στη ρακέτα των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ήταν οι άμυνες αυτές που “κυριάρχησαν στο παρκέ και με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν ελάχιστα καλάθια (9-13 το επιμέρους σκορ), οι “πράσινοι” κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμά της σε διψήφιο αριθμό για το 41-31 του ημιχρόνου.

Μετά την ανάπαυλα, ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν αυτός που ανέβασε την απόδοσή του και με άξιο συμπαραστάτη τον Μήτογλου που έκανε double double (23 πόντους και 14 ριμπάουντ) “καθάρισαν” το ματς. Η διαφορά “εκτοξεύθηκε” μάλιστα στο τέταρτο δεκάλεπτο και ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 82-66.

Η ομάδα του Οντέτ Κάτας έκανε έτσι το 3-1 στη σειρά των τελικών της Basket League και ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας για 40η φορά στην ιστορία του.

Τα δεκάλεπτα: 22-28, 31-41, 52-65, 66-82

 

Tags
Back to top button