Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαύριο: Η στιγμή της άγριας συμπλοκής μεταξύ μαθητών στο ΕΠΑΛ - Σοκαριστικό βίντεο

Λαύριο: Ελεύθεροι οι 13 συλληφθέντες για το επεισόδιο με τα μαχαιρώματα

Οι μαθητές διαπληκτίζονται μεταξύ τους και ξαφνικά ακούγεται ότι ένα παιδί τραυματίζεται με μαχαίρι. Στο στιγμιότυπο αυτό συμπυκνώνεται το θρίλερ σε ΕΠΑΛ του Λαυρίου, όπου σημειώθηκε άγριο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων που κατέληξε στο μαχαίρωμα δύο εξ' αυτών.

Το φως της δημοσιότητας είδε βίντεο από τη στιγμή της άγριας συμπλοκής που σημειώθηκε μεταξύ των μαθητών.

Στο υλικό που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, φαίνονται οι μαθητές που τσακώνονται, ενώ σε κάποια στιγμή ακούγεται κάποιος να φωνάζει ότι ένα παιδί τραυματίστηκε με μαχαίρι.



Αργότερα, στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού εμφανίζεται ένας από τους δύο τραυματίες, υποστηρίζοντας ότι είναι καλά και πώς μεταφέρεται στο Κέντρο Υγείας.

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, ελεύθεροι αφέθηκαν οι 13 συλληφθέντες που εμφανίστηκαν ενώπιον Εισαγγελέα Ανηλίκων και Ανακριτή μετά το αιματηρό περιστατικό στο Λαύριο όπου περίπου 20 μαθητές συνεπλάκησαν άγρια έξω από το 1ο ΕΠΑΛ με έναν από τους εμπλεκόμενους στον καβγά να τραβάει μαχαίρι και να τραυματίζει 2 άτομα στο μηρό.

Από τους 13 συλληφθέντες οι 12 είναι ανήλικοι και αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα. Αντίθετα, σε βάρος του ενήλικα ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια σε επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραπέμπεται να δικαστεί από το αυτόφωρο μονομελές δικαστήριο.

Οι δύο τραυματίες μαθητές μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ενώ ανάμεσα στους ανήλικους συλληφθέντες βρίσκεται και ο 16χρονος που κρατούσε το μαχαίρι.

Οι περισσότεροι βρίσκονται αντιμέτωποι με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα ενώ σε βάρος του 16χρονου δράστη έχει σχηματιστεί δικογραφία για Πρόκληση Επικίνδυνων Σωματικών Βλαβών και Παράβαση του Νόμου περί Όπλων.

Όλα δείχνουν πως οι δύο παρέες, από την Κερατέα και το Λαύριο, είχαν δώσει ραντεβού έξω από το σχολικό συγκρότημα για να λύσουν τις διαφορές τους καθώς είχε προηγηθεί ένας άγριος καβγάς το βράδυ της Πέμπτης.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες της συμπλοκής, κάποιοι από τους μαθητές είχαν πάει έξω από το ΕΠΑΛ με αλυσίδες και ρόπαλα για να χτυπηθούν.

 

 

Tags
Back to top button