Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαθρανασκαφές σε απόσταση αναπνοής από αρχαιολογικό χώρο της Κρήτης

Διπλή σύλληψη αρχαιοκάπηλων, είχαμε τις τελευταίες ώρες στην Κρήτη που σύμφωνα με πληροφορίες, «χτύπησαν» με λαθρανασκαφή σε απόσταση αναπνοής από αρχαιολογικό χώρο ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και αρχαία!

Συγκεκριμένα, στις 9 Ιουνίου, έγινε μια «περίεργη» ανασκαφή κοντά στον αρχαιολογικό χώρο Μαλίων, σε λιόφυτο από την άλλη πλευρά του παλιού δρόμου, κινητοποιώντας τις αρχές. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες και αξιοποιώντας στοιχεία αλλά και μαρτυρίες που έλεγαν ότι είδαν τους δύο στο τόπο της ανασκαφής, αστυνομικοί του Τμήματος Χερσονήσου έφτασαν στους δύο αρχαιοκάπηλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σήμερα (23/6) το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί έκαναν έφοδο στις οικίες των δύο ανδρών 73 και 64 ετών, μόνιμων κατοίκων της περιοχής που φέρεται να βρίσκονται πίσω από την ανασκαφή στο λιόφυτο, όπου και εντοπίστηκαν αρχαία ευρήματα και όχι μόνο!

Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της έρευνας, εντόπισαν κομμάτια αρχαίου αμφορέα, αρχαία νομίσματα, ανιχνευτής μετάλλων, όπλα και σφαίρες.

Ο ένας από τους δύο εμπλεκόμενους φέρεται να παραδέχθηκε ότι είχαν πάει στο σημείο της ανασκαφής.

Και οι δύο άνδρες κρατούνται και αύριο Τετάρτη (24/6) αναμένεται να βρεθούν ενώπιον Εισαγγελέα.

Tags
Back to top button