Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λάθος μετάγγιση αίματος σε ασθενή: Συνελήφθησαν νοσηλεύτρια και δύο γιατροί

Συνελήφθησαν από την Άμεση Δράση, σε ιδιωτικό νοσοκομείο των Αμπελοκήπων τα ξημερώματα της Δευτέρας, μια νοσηλεύτρια 26 ετών και 2 γιατροί, 51 και 32 ετών για έκθεση και βαριά σωματική βλάβη κατά συναυτουργία.

Όπως είχε συμβεί και πριν λίγους μήνες στο Τζάνειο, νοσηλεύτρια ξεκίνησε μετάγγιση αίματος λάθους ομάδας σε ασθενή. Η σύζυγός του το κατάλαβε και διεκόπη, ενώ είχαν ήδη τοποθετηθεί 40ml από τα 200ml. Ο 67χρονος νοσηλεύεται στην εντατική.

Σε εξέλιξη βρίσκεται προανάκριση του Τμήματος Αμπελοκήπων.

Tags
Back to top button