Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Λάρισα: Μετανάστης αποπειράθηκε να βιάσει 55χρονη -Αρπαξε τη γυναίκα από το λαιμό

Στον ανακριτή Πρωτοδικών Λάρισας αναμένεται να απολογηθεί σήμερα με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού ο 30χρονος Σύρος που είχε συλληφθεί τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν επιτέθηκε σε μια 55χρονη Ελληνίδα γειτόνισσά του στην είσοδο πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης.

Ο 30χρονος πρόσφυγας είχε πλησιάσει την ανυποψίαστη γυναίκα τη στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι της το βράδυ του Σαββάτου και, αφού της είπε κάτι, την άρπαξε από το λαιμό προκαλώντας της αμυχές και επιχείρησε να την παρασύρει στον ακάλυπτο χώρο. Όμως, η 55χρονη κράτησε την ψυχραιμία της και κατάφερε να τον τρέψει σε φυγή. Έπειτα, η τρομοκρατημένη γυναίκα κατήγγειλε την επίθεση στην Αστυνομία και οι άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν τον 30χρονο λίγες ώρες αργότερα.

Αρχικά, σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για απλή σωματική βλάβη και εξύβριση, όμως σύμφωνα με το onlarissa.gr στην πορεία της προανάκρισης προστέθηκε η κατηγορία της απόπειρας βιασμού και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας του άσκησε την αντίστοιχη δίωξη.

Tags
Back to top button