Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Λάρισα: Βλέπουν τη σκιά της Παναγίας σε εκκλησία!- Οι πιστοί μιλούν για θαύμα!-Εικόνα

Ο Ιερός Ναός της Αγίας Παρασκευής βρίσκεται σε ένα χωριό, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Λάρισα, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες πιστών, η σκιά της Παναγίας καταγράφεται στην πόρτα της Εκκλησίας.


Έντονο προβληματισμό, αλλά και πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει στη Λάρισα, ένα φαινόμενο που συμβαίνει στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, στο χωριό Καλοχώρι, 17 χιλιόμετρα από τη Λάρισα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες πιστών, αλλά και με βάση φωτογραφίες που βλέπουν το φως τη δημοσιότητας, καταγράφεται η φιγούρα της Παναγίας, όπως ακριβώς υπάρχει στην εικόνα που βρίσκεται μέσα στο ναό, σαν σκιά στην πόρτα της Εκκλησίας.

Να σημειωθεί ότι η σκιά φαίνεται μόνο κατά τις νυχτερινές ώρες.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα onlarissa.gr, τα νέα διαδόθηκαν στόμα με στόμα, αλλά και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κι έτσι εκατοντάδες πιστοί συρρέουν στο Καλοχώρι.


Από τη Μητρόπολη Λάρισας πάντως που ρωτήθηκε από το onlarissa.gr, δεν υπάρχει κάποια δήλωση για το θέμα, καθώς ο Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος βρίσκεται εκτός της Μητροπόλεώς του, σε προγραμματισμένη επίσκεψη.

Δείτε τη φωτογραφία από τον Ιερό Ναό:

Tags
Back to top button