Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαμία: Νοσηλεύεται 20χρονος φοιτητής με τροφική δηλητηρίαση

20χρονος φοιτητής νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λαμίας από χθες βράδυ Κυριακής λόγω σοβαρού περιστατικού τροφικής δηλητηρίασης.

Όπως αναφέρει το lamiareport, ο φοιτητής του Λαμιώτικου Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας υποστηρίζει ότι την προηγούμενη μέρα είχε φάει στη Λέσχη του Ιδρύματος ρύζι με μπιφτέκι και δύο ώρες μετά ξεκίνησε να έχει ενοχλήσεις.

Όσο περνούσαν οι ώρες όμως η κατάστασή του επιδεινωνόταν, ανεβάζοντας ακόμη και πυρετό, με αποτέλεσμα να καταφύγει στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Σε άσχημη κατάσταση έφτασε στο νοσοκομείο ο φοιτητής - Ανταποκρίθηκε άμεσα στην αγωγή


Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί έφτασε σε πολύ άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο, κάτι που επιβεβαίωσαν και οι δείκτες του στις εξετάσεις που του έγιναν.

Το ευτύχημα είναι ότι ο οργανισμός του ανταποκρίθηκε άμεσα στη αγωγή και ήδη είναι καλύτερα. Μιλώντας στο lamiareport, ο 20χρονος ανέφερε πώς θέλει να πιστεύει όμως ότι ήταν ένα τυχαίο γεγονός, καθώς στα τρία χρόνια που βρίσκεται στη Λαμία, τρώει τακτικά εκεί και ουδέποτε είχε κάποιο παρόμοιο πρόβλημα.

Το Νοσοκομείο πάντως από την πλευρά του προχώρησε και σε καλλιέργεια κοπράνων, ενώ ενημερώθηκε σχετικά ο ΕΟΔΥ, η 5η ΥΠΕ αλλά και το Πανεπιστήμιο, καθηγητές του οποίου μάλιστα έσπευσαν το ίδιο βράδυ στο Νοσοκομείο για να δουν την κατάσταση του φοιτητή τους και να ενημερωθούν επίσημα για τα ευρήματα για τις δικές τους ενέργειες.

 

Tags
Back to top button