Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Λαγκάρντ: Χωρίς συμφωνία για το Brexit η βρετανική οικονομία θα συρρικνωθεί

Τον κίνδυνο η βρετανική οικονομία να συρρικνωθεί αν δεν υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στη Βρετανία και την Ευρωπαϊκή Ένωση για το Brexit, επεσήμανε με σημερινές της δηλώσεις η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ.

Η κ.Λαγκάρντ προειδοποίησε πως “μια αποχώρηση με μεγαλύτερη αναταραχή θα έχει μια πολύ χειρότερη έκβαση», ενώ το ΔΝΤ παρουσίασε την έκθεσή του για τη βρετανική οικονομία, επισημαίνοντας πως θα συρρικνωθεί αν υπάρξει Brexit χωρίς συμφωνία.

“Ας είμαι σαφής, συγκριτικά με τη σημερινή ομαλή ενιαία αγορά, όλα τα πιθανά σενάρια για το Brexit θα έχουν κόστος για την οικονομία και σε ένα μικρότερο ποσοστό και για την ΕΕ. Όσο μεγαλύτερα είναι τα εμπόδια στο εμπόριο στη νέα σχέση, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το κόστος. Αυτό θα πρέπει να είναι γενικά προφανές, αλλά φαίνεται πως κάποιες φορές δεν είναι”, κατέληξε η κ.Λαγκάρντ

Tags
Back to top button