Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κύπρος

Κύπρος: Στο σινεμά τα απεχθή εγκλήματα του κατά συρροήν δολοφόνου Νίκου Μεταξά

Στη μεγάλη οθόνη μεταφέρεται η ιστορία των ειδεχθών εγκλημάτων που διέπραξε στην Κύπρο, ο Νίκος Μεταξάς.

Τα εγκλήματα του πρώτου Κύπριου κατά συρροή δολοφόνου είχαν έρθει στο φως πέρσι, ενώ πριν από 1 περίπου χρόνο του είχε επιβληθεί η μεγαλύτερη ποινή που επέβαλε μέχρι σήμερα κυπριακό Δικαστήριο.

Την σχετική αποκάλυψη για την ταινία που ετοιμάζεται έκανε ο ηθοποιός Κώστας Δημητρίου, φιλοξενούμενος σε εκπομπή του κρατικού καναλιού την περασμένη Παρασκευή (29/5).

Ο κ. Δημητρίου δεν ονομάτισε τον Μεταξά ωστόσο ανέφερε ότι η ταινία θα καταπιάνεται με τα εγκλήματα κατά αλλοδαπών γυναικών και θα είναι μια διασκευή των όσων στην πραγματικότητα έγιναν.

Η ταινία σκοπό έχει να κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω σχετικών πλατφορμών όπως είπε ο κ.Δημητρίου ενώ θα ανέβει και στον κινηματογράφο. Αυτή την στιγμή γίνεται επεξεργασία του σεναρίου ενώ τα γυρίσματα θα αρχίσουν τον ερχόμενο Μάρτιο.

 

Tags
Back to top button