Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κύπρος

Κύπρος: Σπεύδουν δύο CL-415 από την Ελλάδα για τη μεγάλη φωτιά σε Λεμεσό και Λάρνακα

Δυο Canadair στέλνει εσπευσμένα η Ελλάδα στην Κύπρο για την αντιμετώπιση της τεράστιας πυρκαγιάς που έχει ξεσπάσει σε ορεινές περιοχές της Λεμεσού και της Λάρνακας.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο της Κύπρου  «για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς, πέραν των επίγειων δυνάμεων, επιχειρούν το σύνολο των πτητικών μέσων της Κυπριακής Δημοκρατίας και των Βρετανικών Βάσεων, καθώς και πτητικά και επίγεια μέσα της Εθνικής Φρουράς, ενώ έχει ζητηθεί βοήθεια για αποστολή πτητικών μέσων από το εξωτερικό».

Συγκεκριμένα, συμπληρώνει «εντός της ημέρας, αναμένεται άφιξη δύο αεροσκαφών τύπου Canadair από την Ελλάδα και δύο αεροσκαφών από το Ισραήλ, ενώ ζητήθηκε ενίσχυση με ακόμα τέσσερα πτητικά μέσα, μέσω του ευρωπαϊκού μηχανισμού RescEU».

Απευθύνει εκ νέου την έκκληση της Αστυνομίας να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις στην περιοχή της πυρκαγιάς, ενώ διευκρινίζει ότι λόγω του κινδύνου που εγκυμονεί η κρισιμότητα της κατάστασης, η αξιοποίηση της συνεισφοράς των εθελοντών θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο χρόνο.

«Προτεραιότητα μας είναι η προστασία των ανθρώπινων ζωών και στη συνέχεια των περιουσιών και της δασικής γης. Για την κατάσταση, ενημερώνεται διαρκώς, από την πρώτη στιγμή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας», καταλήγει. Λεμεσού και Λάρνακας.

Tags
Back to top button