Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κύπρος

Κύπρος: Ποινική δίωξη σε 15 αστυνομικούς για αμελή διερεύνηση στην υπόθεση του serial killer

Ποινική δίωξη σε δεκαπέντε αστυνομικούς για αμελή διερεύνηση των υποθέσεων που αφορούσαν την απαγωγή και την δολοφονία πέντε γυναικών και δύο παιδιών, από τον selial Killer Νικόλα Μεταξά.

Την εισήγηση για τις ποινικές διώξεις ενέκρινε ο Γενικός Εισαγγελέας και αναμένεται να καταχωρηθούν τα κατηγορητήρια ώστε να οριστεί η ημερομηνία της δίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τους αστυνομικούς που δέχθηκαν και ερεύνησαν τις καταγγελίες για απαγωγή των πέντε γυναικών και των δύο παιδιών. Κάποιες εξ αυτών των υποθέσεων αρχειοθετήθηκαν ως μη αστυνομικής φύσεως με την σύμφωνη γνώμη της Γενικής Εισαγγελίας η οποία σήμερα είναι κατήγορος!

Ο Νικόλας Μεταξάς μετά από παραδοχή όλων των κατηγοριών εναντίον του, δεν δικάστηκε και καταδικάστηκε χωρίς να γίνει ακροαματικής διαδικασίες σε επτά φορές ισόβια.

Tags
Back to top button