Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κύπρος

Κύπρος: Πέντε νέα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο

Οι αρμόδιες Αρχές της Κύπρου, ανακοίνωσαν πως το τελευταίο 24ωρο, καταγράφηκαν πέντε νέα κρούσματα κορωνοϊού, τα οποία εντοπίστηκαν από συνολικά 1.997 εργαστηριακές διαγνώσεις. Να σημειωθεί πως τα 4 προέρχονται από ιχνηλάτηση των επαφών ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας Κύπρου, τα θετικά στον ιό άτομα προέκυψαν ως εξής:

Από 117 δείγματα μέσω της διαδικασίας της ιχνηλάτησης των επαφών ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, προέκυψαν 4 κρούσματα. Από 206 δείγματα στο πλαίσιο του προγράμματος παραπομπών από προσωπικούς ιατρούς και ελέγχου ειδικών ομάδων μέσω των Ιατρείων Δημόσιας Υγείας, προέκυψε 1 κρούσμα.

Επιπλέον, διεκπεραιώθηκαν εργαστηριακές διαγνώσεις, χωρίς τον εντοπισμό κρούσματος στο πλαίσιο ελέγχου επιβατών και επαναπατρισθέντων, μέσω ιδιωτικής πρωτοβουλίας και από τα μικροβιολογικά εργαστήρια των Γενικών Νοσοκομείων. Με βάση και τα σημερινά δεδομένα, ο συνολικός αριθμός των θετικών κρουσμάτων ανήλθε στα 1.124.

Σε ό,τι αφορά τις 11 αφίξεις πτήσεων που αναμένονται συνολικά σήμερα μόνο από το Ηνωμένο Βασίλειο στην Κύπρο, αλλά και σε ό,τι αφορά όλες τις υπόλοιπες πτήσεις από λοιπές χώρες, τόσο στο αεροδρόμιο Λάρνακας όσο και σε αυτό της Πάφου, δεν ανακοινώθηκε μέχρι στιγμής κάποιο πρόβλημα και οι έλεγχοι συνεχίζονται κανονικά.

Το υπουργείο Υγείας με σχετική του ανακοίνωση διευκρινίζει ότι η χρήση μάσκας είναι από σήμερα υποχρεωτική σε κλειστούς χώρους από άτομα ηλικίας 6 ετών και άνω και αφορά πολίτες και εργαζομένους που οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τις οδηγίες και τις συστάσεις.

 

Tags
Back to top button