Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κύπρος

Κύπρος - Ν.Αναστασιάδης: «Περιμένουμε εμβόλια για δυο εκατομμύρια άτομα»

Ο Κύπριος Πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του το πρωί σε Εμβολιαστικό Κέντρο στην Λευκωσία, συνοδευόμενος από τον υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου, δήλωσε σήμερα πως η Κύπρος έχει παραγγείλει και είναι έτοιμη να δεχτεί εμβόλια για πληθυσμό δυο εκατομμυρίων ατόμων.

Ο κ. Αναστασιάδης είπε πως «η Κύπρος θεωρείται μια από τις πρώτες χώρες που εφαρμόζει το εμβολιαστικό πρόγραμμα με επιτυχία, είναι από τις πρώτες χώρες που εφαρμόζει με επιτυχία τα τεστ είτε ταχείας είτε μοριακής εξέτασης, είναι η δεύτερη σε μειωμένο αριθμό θανάτων».

Εξέφρασε την ελπίδα το εμβολιαστικό πρόγραμμα της Κύπρου να συνεχίσει απρόσκοπτα, έτσι ώστε αρχές με μέσα Μαΐου να έχουν εμβολιαστεί τα άτομα άνω των 45 ετών, με ελπίδα, όπως είπε, τον Ιούνιο να είμαστε σε θέση να ανοίξουμε εντελώς την οικονομία.

Υπογράμμισε επίσης την ανάγκη για υπομονή και πειθαρχία στην τήρηση των υγειονομικών μέτρων.
 

Tags
Back to top button