Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κύπρος

Κύπρος: Μόλις δύο τα νέα κρούσματα κορωνοϊού

Σε σταθερά θετική πορεία κινείται η πανδημία στην Κύπρο καθώς μόλις δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε σήμερα η επιδημιολογική ομάδα του κυπριακού Υπουργείου Υγείας.

Ο συνολικός αριθμός ανέρχεται σε 907.

Τα σημερινά κρούσματα εντοπίστηκαν μετά την πραγματοποίηση 1.659 εργαστηριακών διαγνώσεων.

Σύμφωνα με τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης τα κρούσματα προέκυψαν ως εξής:

  • Από σύνολο 120 διαγνώσεων από τη διαδικασία ιχνηλάτησης ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, δεν βρέθηκε θετικό περιστατικό.
  • Από σύνολο 247 διαγνώσεων από τα Μικροβιολογικά Εργαστήρια των Γενικών Νοσοκομείων δεν εντοπίστηκαν κρούσματα.
  • Επίσης, από σύνολο 153 εργαστηριακών διαγνώσεων σε άτομα που επέστρεψαν από το εξωτερικό τις προηγούμενες μέρες δεν εντοπίστηκε κανένα κρούσμα.
  • Επιπλέον, από σύνολο 352 εργαστηριακών εξετάσεων από ιδιωτική πρωτοβουλία προέκυψε ένα κρούσμα.
  • Από σύνολο 48 διαγνώσεων που προέκυψαν από το πρόγραμμα ελέγχου ειδικών ομάδων μέσω των ιατρείων δημόσιας υγείας εντοπίστηκε ένα κρούσμα.
  • Επίσης από 676 διαγνώσεις από τον έλεγχο εργαζομένων στο λιανικό εμπόριο ποτών και τροφίμων, καθώς και σε εργοτάξια, δεν εντοπίστηκε κανένα θετικό κρούσμα.
  • Τέλος από 63 ελέγχους σε σχολεία δεν εντοπίστηκε κανένα κρούσμα.

Στο Νοσοκομείο Αναφοράς νοσηλεύονται πέντε άτομα. Διασωληνωμένοι νοσηλεύονται τρεις ασθενείς στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η κατάσταση τους περιγράφεται ως κρίσιμη αλλά σταθερή. Στα υπόλοιπα νοσηλευτήρια νοσηλεύονται ακόμα τρία άτομα.

Tags
Back to top button