Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κύπρος

Κύπρος: Καταγγελία σε πατέρα για την κακοποίηση του μόλις 10 μηνών παιδιού του

Tο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας ξεκίνησε έρευνα για μία σοκαριστική καταγγελία που αφορά την κακοποίηση ενός βρέφους μόλις 10 μηνών από τον πατέρα του.

Ο ύποπτος 32χρονος αλλοδαπός οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο αποφάσισε την κράτηση του για περίοδο οκτώ ημερών, με σκοπό τη διευκόλυνση των ανακρίσεων για την υπόθεση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, σχετική καταγγελία υποβλήθηκε στις Αρχές από πρόσωπο του στενού περιβάλλοντος του υπόπτου και αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία. Μέλη της Δύναμης παρέλαβαν το βρέφος και το οδήγησαν για ιατροδικαστική εξέταση στο Μακάριο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκαν μώλωπες και εκδορές στο σώμα του.

Εναντίον του 32χρονου πατέρα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και ανακρινόμενος προέβαλε κάποιους ισχυρισμούς σε σχέση με τα χτυπήματα στο δεκάμηνο κοριτσάκι, οι οποίοι και διερευνώνται από την Αστυνομία.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας έχουν ήδη προγραμματίσει να καλέσουν για ανάκριση την αλλοδαπή μητέρα του παιδιού, καθώς και πρόσωπα από το οικογενειακό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον του ζεύγους σε μια προσπάθεια να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Το βρέφος έχει τεθεί υπό την επίβλεψη των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

Tags
Back to top button