Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κύπρος

Κύπρος: Επίσκεψη Χριστοδουλίδη στην Αίγυπτο - Συναντήσεις με Αλ Σίσι και Σούκρι

«Αποτελεί τιμή να γίνομαι δεκτός από τον Πρόεδρο της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου Αλ Σίσι», ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter o υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι στο Κάϊρο. «Οι δεσμοί μεταξύ των λαών μας χρονολογούνται από την αρχαιότητα. Σήμερα, Κύπρος και Αίγυπτος εργάζονται στενά μαζί, ούτως ώστε να σφυρηλατήσουν ένα καλύτερο, ασφαλέστερο και πιο ευοίωνο μέλλον για την περιοχή μας» προσέθεσε.

Ο κος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας στην Αίγυπτο, συναντήθηκε και με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Σάμεχ Σούκρι.

«Με τον Υπ.Εξ. της Αιγύπτου Σάμεχ Σούκρι συναντήθηκε το πρωί στο Κάιρο ο Υπ.Εξ. Νίκος Χριστοδουλίδης. Ακολούθησαν διευρυμένες διαβουλεύσεις. Στο επίκεντρο, περαιτέρω ενίσχυση διμερών σχέσεων Κύπρου-Αιγύπτου, εξελίξεις στην περιοχή, περιφερειακή συνεργασία, Κυπριακό, σχέσεις ΕΕ-Αιγύπτου μ.α.», ανέφερε σε ανάρτησή του το κυπριακό ΥΠΕΞ, προσθέτοντας ότι οι συναντήσεις του κου Χριστοδουλίδη βασίζονται στον σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου και της θετικής ατζέντας στην περιοχή.

Tags
Back to top button