Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κύπρος

Κύπρος: Ένα κρούσμα και ένας θάνατος από κορωνοϊό

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Κύπρου, το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκε ένα νέο κρούσμα του κορωνοϊού, αλλά και ένας θάνατος. 

Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε ο θάνατος άντρα ασθενούς, ηλικίας 76 ετών, με υποκείμενα νοσήματα που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Η τελική αιτία θανάτου είναι η νόσος COVID-19. Συνεπώς, ο συνολικός αριθμός των θανάτων σε ασθενείς θετικούς στον ιό SARS-CoV-2 ανέρχεται σε 29, και οι θάνατοι με τελική αιτία τη νόσο COVID-19 ανέρχονται στους 22, 16 άντρες και 6 γυναίκες, με μέσο όρο ηλικίας τα 72 έτη.

Το Υπουργείο Υγείας Κύπρου ανακοίνωσε επίσης 1 νέο περιστατικό της νόσου COVID-19, ενώ ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 1.510. Επιπρόσθετα, στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου νοσηλεύεται σε θάλαμο ένα άτομο θετικό στον ιό SARS-CoV-2. Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύεται διασωληνωμένος ένας ασθενής COVID-19.

Tags
Back to top button