Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κύπρος

Κύπρος: Έφτασε στο λιμάνι της Λεμεσού η ρωσική φρεγάτα «Ναύαρχος Έσσεν»

Στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στο λιμάνι της Λεμεσού βρίσκεται η ρώσικη φρεγάτα «Ναύαρχος Έσσεν».

Σύμφωνα με την ανταπόκριση του κρατικού ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων από τη Σεβαστούπολη της Κριμαίας, η φρεγάτα του Ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας ελλιμενίστηκε στη Λεμεσό για ανεφοδιασμό. Η φρεγάτα «Ναύαρχος Έσσεν» είναι αυτή τη στιγμή είναι μέρος της ρωσικής ναυτικής δύναμης που σταθμεύει στη Μεσόγειο.

Το γραφείο τύπου του Στόλου ανέφερε: «Στο πλαίσιο της επιχειρηματικής του κλήσης, το πλοίο ανανέωσε τα αποθέματά του και το πλήρωμα της φρεγάτας είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί. Η είσοδος της ρωσικής φρεγάτας σε ένα ξένο λιμάνι πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το πέρασμα του πλοίου στη Μεσόγειο Θάλασσα και το πρόγραμμα ανεφοδιασμού.»

Η υπηρεσία τύπου του Στόλου υπενθύμισε πως η «Ναύαρχος Έσσεν» εκτελεί τα καθήκοντά της στην υπεράκτικα θαλάσσια ζώνη από τον Αύγουστο του 2021.

Η συγκεκριμένη φρεγάτα είναι μέρος μιας νέας σειράς ναυτικών πλοίων του Project 11356R/M (χρησιμοποιείται επίσης η σήμανση Project 11357).

Αυτές οι φρεγάτες έχουν σχεδιαστεί για να καταστρέφουν εχθρικά πλοία και σκάφη επιφάνειας, υποβρύχια και χερσαίες εγκαταστάσεις, να πραγματοποιούν περιπολίες και να υπερασπίζονται θαλάσσιους διαδρόμους.

Tags
Back to top button