Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κύπρος

Κύπρος: 446 νέα κρούσματα κορωνοϊού - Καταγράφηκαν 4 θάνατοι

Το υπουργείο Υγείας της Κύπρου γνωστοποίησε ότι το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 446 νέα κρούσματα κορωνοϊού, ενώ σημειώθηκαν και 4 θάνατοι.

Ο συνολικός αριθμός των θανάτων ανέρχεται σε 272 και των θετικών περιστατικών σε 51.035.

Στην ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας αναφέρεται ότι τα τέσσερα άτομα που απεβίωσαν με την τελική αιτία θανάτου να αποδίδεται στη νόσο COVID-19, αφορούν σε άντρα, ηλικίας 87 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, με ιστορικό εμβολιασμού (και με τις δύο δόσεις), που κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, άντρα, ηλικίας 59 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, χωρίς ιστορικό εμβολιασμού, που κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, γυναίκα, ηλικίας 77 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, χωρίς ιστορικό εμβολιασμού, που κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και άντρα, ηλικίας 73 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, χωρίς ιστορικό εμβολιασμού, που κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Συνεπώς, ο συνολικός αριθμός των θανάτων με τελική αιτία τη νόσο COVID-19 ανέρχεται σε 272, εκ των οποίων 179 άντρες (66%), και 93 γυναίκες (34%). Ο μέσος όρος ηλικίας των θανόντων από την ασθένεια είναι τα 79 έτη.

Προστίθεται ότι συνολικά, στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ νοσηλεύονται 204 ασθενείς της νόσου COVID-19, εκ των οποίων οι 52 σε σοβαρή κατάσταση ή σε συνθήκες ΜΑΦ.

Από τους 52 ασθενείς που είναι κρίσιμα, οι 30 είναι διασωληνωμένοι, οι δύο νοσηλεύονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εκτός αναπνευστήρα και οι 20 σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Tags
Back to top button