Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κύπρος

Κύπρος: 11 νέα κρούσματα - Στα 761 ο συνολικός αριθμός

Θετικά είναι τα μέχρις στιγμής δεδομένα της επιδημίας στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα, σήμερα ανακοινώθηκαν ακόμη 11 κρούσματα COVID-19 στη χώρα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το νοσοκομείο αναφοράς, νοσηλεύονται 17 άτομα, τρία εξ αυτών νοσηλεύονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Στην Κύπρο έχουν διενεργηθεί 3.209 εργαστηριακά τεστ κορωνοϊού, με 761 να έχουν μέχρι σήμερα βγει θετικά στον COVID-19.

Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα, σήμερα οι νεκροί έφτασαν τους 110, με ακόμα 11 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού να προστίθενται στη λίστα με τα 2.235 συνολικά.

Σήμερα έχασαν τη ζωή τους από κορωνοϊό στην Ελλάδα ακόμη 2 άνθρωποι, ενώ στη χώρα έχουν διενεργηθεί συνολικά 53.290 κλινικοί έλεγχοι σε κλινικά δείγματα.

Tags
Back to top button