Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κτηνωδία: Κρέμασαν σκύλο σε χωράφι στην Αχαία – 1000 ευρώ επικήρυξη για τον δράστη (σκληρές εικόνες)

Κρέμασαν σκύλο στην Αχαϊα και τον άφησαν να πεθάνει, με την κτηνωδία να παίρνει διαστάσεις. «Δίνουμε 1.000 ευρώ σε όποιον αποκαλύψει σε εμάς ή στην αστυνομία τον φονιά αυτού του ζώου. Αυτό θα γίνει με απόλυτη εχεμύθεια, από εμάς και την αστυνομία» αναφέρει ο σύλλογος «ΕΛΑΔΑ» από την περιοχή της Κάτω Αχαΐας με αφορμή το χθεσινό περιστατικό σε χωράφι, χωριού της δυτικής Αχαΐας.

Σοκαριστικές και ιδιαίτερα σκληρές ήταν οι εικόνες που αντίκρυσαν το πρωί του Σαββάτου οι εθελοντές του φιλοζωικού συλλόγου Δυτικής Αχαϊας ΕΛΑΔΑ .

Άγνωστοι κρέμασαν σε ελαιώνα ανάμεσα στον Αλισσό και στα Λουσικά Αχαϊας ένα σκύλο. Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία που προσέτρεξε στο σημείο ενώ υπεβλήθη μήνυση κατά αγνώστου για το αποτρόπαιο έγκλημα.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για το κρέμασμα του σκύλου

«Ιδού άνθρωπε τι έκανες. Εύχομαι εάν υπάρχει Θεός να στο ανταποδώσει εσένα και στην οικογένειά σου.

Σήμερα το πρωί δέχτηκα τηλεφώνημα από έναν πολίτη για ένα ζωάκι κρεμασμένο σε έναν ελαιώνα ανάμεσα στον Αλισσό και στα Λουσικά Αχαίας.

Αμέσως πήγα στην αστυνομία και φύγαμε με το περιπολικό για να δούμε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα που έχει συντελέσει κάποιος ο οποίος χρίζει ιατρικής παρακολούθησης …

Με σκάνερ ελέγξαμε το ζωάκι για τσιπάκι σήμανσης και δεν είχε, έτσι ξεκίνησε η διαδικασία για μήνυση κατά αγνώστου.

Ένα μεγάλο μπράβο στον κύριο διοικητή, τον αξιωματικό υπηρεσίας και τους αστυνομικούς του τμήματος Δυτικής Αχαίας Για την άψογη συνεργασία και συμπεριφορά που δείχνουν απέναντι μας.

Όμως υπάρχουν και άλλοι φορείς του κράτους που πρέπει να συνεργάζονται μαζί μας , όπως Δασαρχείο και θηροφυλακή.

Ήδη ξεκινάμε διαδικασία και θα ζητήσουμε συνάντηση με τους κυρίους αυτούς για να δούμε τι αρμοδιότητες έχουν.

ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ .!!»
 

Tags
Back to top button