Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξύπνησε το «Ηφαίστειο της Φωτιάς» στη Γουατεμάλα – Τριακόσιοι περίπου άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τις εστίες τους (βίντεο)

Τριακόσιοι περίπου άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τις εστίες τους για λόγους ασφαλείας στη νότια Γουατεμάλα, όπου το ενεργό ηφαίστειο Βολκάν ντε Φουέγκο (Ηφαίστειο της Φωτιάς) «ξύπνησε» επεισοδιακά, εκτοξεύοντας καυτή λάβα και στάχτη από τον κρατήρα του.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, ολόκληρο το χωριό Πανιμάτσε, το οποίος βρίσκεται στους πρόποδες του ηφαιστείου, περίπου 35χλμ από την πρωτεύουσα, την Πόλη της Γουατεμάλας, εκκενώθηκε.

Επίσης, τα σχολεία της κοντινής περιφέρειας Εσκουίντλα διέκοψαν τη λειτουργία τους λόγω της στάχτης που έχει πλημμυρίσει την ατμόσφαιρα.

Υπενθυμίζεται ότι μια μεγάλη έκρηξη του μεγάλου ηφαιστείου το 2015 είχε προκαλέσει το κλείσιμο του αεροδρομίου για πολλές ώρες, λόγω της χαμηλής ορατότητας εξαιτίας της στάχτης.


Tags
Back to top button