Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξάνθη: Ηλικιωμένη άφησε την τελευταία της πνοή κατόπιν επίθεσης που δέχτηκε από γυναίκα «τσαντάκια»

Αναστάτωση έχει προκληθεί στην Ξάνθη λόγω του τραγικού θανάτου μιας ηλικιωμένης που δέχτηκε επίθεση από γυναίκα – τσαντάκια. Η 75χρονη αφού έπεσε στο έδαφος, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και λίγες ώρες μετά άφησε την τελευταία της πνοή.

Στα χέρια της αστυνομίας η γυναίκα – τσαντάκιας στην Ξάνθη, που επιτέθηκε σε ηλικιωμένη για να βουτήξει την τσάντα που κρατούσε. Η άτυχη γιαγιά έπεσε στο έδαφος κατά τη διάρκεια της ληστείας και τραυματίστηκε. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε. Στενοί συγγενείς της εμφανίζονται οργισμένοι. Μιλούν για δολοφονία και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία της νεαρής που την έβαλε στο στόχαστρο.

Όλα έγιναν το πρωί της Τετάρτης 10 Απριλίου, όταν η 75χρονη από το Εύμοιρο στην Ξάνθη, δέχθηκε επίθεση και χτυπήθηκε στο μάτι, από γυναίκα του οικισμού Δροσερού Ξάνθης, με σκοπό να της κλέψει την τσάντα.

Η 75χρονη ζαλίστηκε και έπεσε κάτω, εκλήθη ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στις 09:30 το πρωί στο Νοσοκομείο της Ξάνθης, όπου οι γιατροί έκριναν αναγκαίο να διασωληνωθεί.

Δυστυχώς η γυναίκα κατέληξε και πλέον εντός της ημέρας αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή, για να φανεί αν ο θάνατος της προήλθε από παθολογικά αίτια ή από την πτώση της. Η γυναίκα από το Δροσερό της Ξάνθης συνελήφθη.

Tags
Back to top button