Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Ξανά στους αγωνιστικούς χώρους η ομάδα της Σαπεκοένσε(Βίντεο)

Για πρώτη φορά μετά το θανατηφόρο αεροπορικό δυστήχημα στην Κολομβία η ομάδα της Σαπεκοένσε πάτησε χορτάρι και έδειξε ότι κανείς δεν πρέπει να το βάζει κάτω.

Ο πρώτος αγώνας της Σαπεκοένσε μετά το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα στην Κολομβία που κόστισε τη ζωή σε 71 άτομα είναι γεγονός, καθώς η ομάδα κάτω των 20 του συλλόγου αναμετρήθηκε με τη Νόβα Ιγκουάτσου. 

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των 71 θυμάτων, ενώ όσοι οπαδοί της Σαπεκοένσε βρέθηκαν στο γήπεδο για να στηρίξουν τις προσπάθειες των μικρών παικτών της ομάδας, δεν σταμάτησαν να φωνάζουν το γνωστό σε όλο τον κόσμο «Forza Chape». 

Για την ιστορία η Σαπεκοένσε ηττήθηκε 2-0. 

από

Tags
Back to top button