Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ξαφνικό «τετ α τετ» Τραμπ-Ζελένσκι στον Trump Tower της Νέας Υόρκης το απόγευμα

Ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ ανακοινώνει πως θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι την Παρασκευή (27.09.2024). Το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στις 4:45 το απόγευμα ώρα Ελλάδας.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για τον Λευκό Οίκο, δήλωσε τα ξημερώματα της Παρασκευής (7  απόγευμα Πέμπτης, τοπική ώρα): «Όπως γνωρίζετε, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι έχει ζητήσει να με συναντήσει. Θα τον συναντήσω αύριο το πρωί περί τις 09:45 (σ.σ. τοπική ώρα – 16:45 ώρα Ελλάδας) στον Trump Tower», στη Νέα Υόρκη.

Για την ενδεχόμενη συνάντηση των δύο ανδρών υπήρξε άφθονη σεναριολογία αυτή την εβδομάδα.

Μελάνια Τραμπ: «Θαύμα η επιβίωση του Ντόναλντ» από τις απόπειρες δολοφονίας, λέει η σύζυγός του

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο Τραμπ δεν είδε με καλό μάτι συνέντευξη που παραχώρησε ο Ζελένσκι στο περιοδικό «New Yorker», κατά την οποία ο Ουκρανός πρόεδρος έκρινε ότι ο Ρεπουμπλικάνος πρώην πρόεδρος «δεν ξέρει στ’ αλήθεια πώς να σταματήσει αυτόν τον πόλεμο».

Ο υποψήφιος της αμερικανικής δεξιάς για την προεδρία των ΗΠΑ έχει πει επανειλημμένα ότι θα τερμάτιζε τον πόλεμο ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία «μέσα σε 24 ώρες», χωρίς ποτέ να εξηγήσει πώς.

Τους τελευταίους μήνες, επικρίνει ολοένα πιο έντονα κυρίως τα δισεκατομμύρια που δαπανούν οι ΗΠΑ για να υποστηρίξουν τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις στον πόλεμο με τη Ρωσία, απαιτώντας η Ευρώπη να αναλάβει πολύ μεγαλύτερο βάρος, «να κουνηθεί».

Ο Ουκρανός πρόεδρος βρισκόταν την Πέμπτη στην Ουάσιγκτον, όπου τον υποδέχθηκαν ο ομόλογός του, ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, και η αντίπαλη του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, η νυν αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις.

Tags
Back to top button