Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κρίτων Αρσένης: Έχει καταθέσεις 184.000 στο πόθεν έσχες

Προφανώς και στις καταθέσεις του βουλευτή δεν υπάρχει κάτι επιλήψιμο, ωστόσο υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media είχε αναρωτηθεί «γιατί να μην είναι ντροπή να έχουμε πλούσιους;» και ζητούσε να μπει κόφτης στον πλούτο στα 100.000 ευρώ. Μάλιστα τόνιζε «γιατί να μην απαγορεύεται να έχεις ετήσιο εισόδημα πάνω από αυτά και να σου αφαιρούνται; Καιρός να βάλουμε εμείς την ατζέντα».

Οπως ήταν αναμενόμενο, στα social media οι χρήστες αναρωτιούνται αν ο Κρίτων Αρσένης θα βάλει κόφτη στον εαυτό του και θα δώσει τα επιπλέον 84.009 ευρώ. Παράλληλα αναφέρεται πως ο αρχηγός του ΜέΡΑ 25, Γιάνης Βαρουφάκης, κόμμα με το οποίο έχει εκλεγεί βουλευτής ο κ. Αρσένης, δήλωσε καταθέσεις 143.096,07 ευρώ (μαζί με τη σύζυγό του).

Πολάκης-Πόθεν έσχες: Χρωστάει σε δάνεια - Ίδρυσε επιχείρηση το 2019

Η ανάρτηση του Κρίτωνα Αρσένη για κόφτη στις 100.000 ευρώ

Οι καταθέσεις που δήλωσε για το 2019 ο βουλευτής του ΜέΡΑ 2

Tags
Back to top button