Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Συνελήφθη διευθυντής ξενοδοχείου μετά από σοβαρή δηλητηρίαση τουριστών - Ήπιαν σφηνάκια με... καυστικό υγρό

Συνελήφθη από τις αρχές ο διευθυντής του ξενοδοχείου στο Ηράκλειο Κρήτης, στο μπαρ του οποίου διασκέδαζαν οι τουρίστες οι οποίοι κεράστηκαν και κατανάλωσαν… καυστικό υγρό αντί για τσικουδιά.

Παράλληλα, σχηματίσθηκε δικογραφία για την 29χρονη μπαργούμαν, καθώς και για έναν 38χρονο εργαζόμενο, ενώ κατασχέθηκε το επίμαχο υγρό ώστε να ελεγχθεί από το Γενικό Χημείο του Κράτους.

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου (05/10). Στο μπαρ του γνωστού ξενοδοχείου στις Γούβες διασκέδαζε μία παρέα τουριστών μαζί με εργαζόμενους της επιχείρησης. Η 29χρονη μπαργούμαν, θέλοντας να κεράσει την παρέα των δύο Άγγλων, 69 και 67 ετών, ενός Γερμανού 35 ετών και δύο ακόμα ατόμων που εργάζονταν στο ξενοδοχείο, 45 και 38 ετών, τους σέρβιρε σε σφηνάκια ένα υγρό που βρήκε σε γυάλινο μπουκάλι στο ψυγείο, νομίζοντας ότι επρόκειτο για τσικουδιά.

Μάλιστα, σέρβιρε σε ένα ποτήρι και για τον εαυτό της. Πολύ σύντομα, μόλις κατανάλωσαν το περιεχόμενο του ποτηριού, οι πέντε άντρες παρουσίασαν τα πρώτα συμπτώματα, ενώ η μπαργούμαν δεν είχε προλάβει να καταναλώσει το δικό της ποτό. Πολύ γρήγορα παρουσίασαν συμπτώματα δηλητηρίασης και κλήθηκε το ΕΚΑΒ.

Τέσσερις διακομίστηκαν στο ΠΑΓΝΗ και εισήχθησαν στη ΜΕΘ, ενώ ένα άτομο νοσηλεύεται στο ΜΕΘ του Βενιζέλειου, με οίδημα στο λάρυγγα. Η αναπνοή τους υποστηρίζεται μηχανικά. Η 29χρονη μπαργούμαν δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Μόλις σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας τους, η οποία κρίνεται ως σοβαρή, θα γίνουν οι απαιτούμενες εξετάσεις για να εντοπισθούν πιθανές βλάβες και σε άλλα όργανα.

Tags
Back to top button