Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Σφοδρή σύγκρουση 4 υποκινητών

Κρήτη: Νέος σεισμός νότια του νησιού

Σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το neakriti, λίγο πριν τις 8 το βράδυ του Σαββάτου, ένα διερχόμενο όχημα από τον κεντρικό δρόμο του Ζαρού, που οδηγούσε νεαρός από διπλανό χωριό, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με σφοδρότητα πάνω σε τρία παρκαρισμένα αυτοκίνητα στη δεξιά πλευρά του δρόμου, προκαλώντας σοβαρές ζημιές στα οχήματα.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που το όχημα που την προκάλεσε εκτροχιάστηκε, χάνοντας τον ένα του τροχό, όπως αναφέρει το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά.

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι του χωριού δηλώνουν την ανησυχία τους για τον κίνδυνο τον οποίο, όπως λένε, διατρέχουν καθημερινά, αναφέροντας πως στο συγκεκριμένο σημείο λίγα μόλις λεπτά πριν το τροχαίο βρισκόταν μια παρέα παιδιών που ευτυχώς είχε απομακρυνθεί.

 

 

Tags
Back to top button