Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο 39χρονος που δολοφόνησε την σύντροφό του

Σύμφωνα με το cretapost, ο δράστης ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση για σκοτώσει την άτυχη γυναίκα και ότι ήταν δυστύχημα. Οι ισχυρισμοί του ωστόσο δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα που διέταξαν την προσωρινή του κράτηση. Έτσι ο 39χρονος αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθεί στις φυλακές.

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα που συγκλόνισε την περιοχή των Καμινίων, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής όταν ο 39χρονος, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ξεκίνησε να καυγαδίζει έντονα με την 29χρονη. Κάτω από συνθήκες που αναμένεται να εξηγήσει στην απολογία του η 29χρονη πέφτει νεκρή με μία σφαίρα στο κεφάλι.

Πώς έγινε το έγκλημα

Ο 39χρονος δράστης από την Αλβανία, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για ναρκωτικά, φέρεται να ήταν μεθυσμένος όταν γύρισε στο σπίτι που διέμενε με την 29χρονη Ρουμάνα σύντροφό του. Στη συνέχεια, με όπλο που κατείχε παράνομα, την πυροβόλησε θανάσιμα στο κεφάλι και κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Ο 39χρονος ομολόγησε το έγκλημα, λέγοντας ότι πυροβόλησε την σύντροφό του με ένα πιστόλι.

Το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε σε ένα τραπεζάκι μέσα στο σπίτι και είχε μέσα τρία φυσίγγια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο χώρο βρέθηκε και μια βολίδα.

Tags
Back to top button