Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Κακουργηματική δίωξη για πρώτη φορά για ξύλο μεταξύ μαθητών - Του έσπασε δόντι μέσα στο σχολείο

Κακουργηματική δίωξη ασκήθηκε στον 16χρονο μαθητή για το επεισόδιο ξυλοδαρμού σε Λύκειο της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου, που είχε ως αποτέλεσμα 15χρονος μαθητής να οδηγηθεί στο ΠΑΓΝΗ με χτυπήματα στο πρόσωπο και ειδικότερα στο αριστερό μάτι και στο στόμα, με αποτέλεσμα να σπάσει κι ένα δόντι.

Σε βάρος του ανήλικου ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπουμενη σωματική βλάβη κατά αδύναμου προσώπου-ανηλίκου, με την ειδικότερη μορφή της σημαντικής παρεμπόδισης και για πολύ χρόνο χρησιμοποίησης του σώματος του.

Σοκαριστικά τα στοιχεία για την ανήλικη παραβατικότητα: 10.485 παιδιά - δράστες μέσα σε 9 μήνες!

Ο 16χρονος φέρεται να υποστηρίζει ότι ο 15χρονος, κατ'επανάληψη, εξύβριζε και πείραζε συγκεκριμένα κορίτσια στο σχολείο. Φέρεται να αναφέρει ότι τον κάλεσε να απομακρυνθεί και να σταματήσει την εν λόγω συμπεριφορά, κάτι που ο 15χρονος δεν έκανε με αποτέλεσμα να προκύψει ο καυγάς και ο ξυλοδαρμός.

Στα Δικαστήρια βρίσκονται τα κορίτσια και προτίθενται να καταθέσουν για όσα είχαν προηγηθεί.

Ο νεαρός αναμένεται να απολογηθεί εντός της ημέρας στην αρμόδια ανακρίτρια Ηράκλειου.

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που ασκείται κακουργηματική δίωξη για περιστατικό από αυτά που σημειώνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα, σε σχολεία με πρωταγωνιστές ανήλικους μαθητές.

Tags
Back to top button