Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Kρήτη: Ενα ολόκληρο χωριό στο κέντρο υγείας με γαστρεντερίτιδα!

Ενα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη σε χωριό της Κρήτης, καθώς όλοι οι κάτοικοι έσπευσαν μαζικά στο κέντρο υγείας έχοντας τα ίδια συμπτώματα. Tους «χτύπησε» η γαστρεντερίτιδα.

Για το ατυχές συμβάν που έλαβε χώρα στο χωριό Λουτράκι του Δήμου Βιάννου, μίλσε σε τοπικό ραδιόφωνο της Κρήτης ο δήμαρχος Βιάννου, Παύλος Μπαριτάκης ο οποίος σημείωσε ότι οι πρώτες υποψίες έπεσαν στο νερό δείγματα του οποίου έχουν σταλεί για ανάλυση προηγούμενες ημέρες.

Ωστόσο, μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει στο χωριό καθώς σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις δεν ευθύνεται το νερό για τα όσα συνέβησαν, οπότε θα περιμένουν τα αποτελέσματα των αναλύσεων, για να το εξακριβώσουν αλλά κάτι άλλο που ακόμη δεν έχει βρεθεί.

Τέλος, σύμφωνα με τον δήμαρχο, όσον αφορά το νερό, έχουν γίνει έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από πλευράς δήμου, δηλαδή έλεγχος στις δεξαμενές όπου δεν διαπιστώθηκε δολιοφθορά, αλλά και χλωρίωση του δικτύου.

 

Tags
Back to top button