Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Κρήτη: Αναρχικοί κατά του μνημόσυνου Κατσίφα – Επιτέθηκαν στον Αρχιεπίσκοπο

Ένταση και προπηλακισμοί μετά το μνημόσυνο Κατσίφα – Επιτέθηκαν φραστικά στον Αρχιεπίσκοπο

Έξω από τον Άγιο Μηνά Προπηλακισμοί, συνθήματα , ύβρεις και μικροσυμπλοκές με την λήξη του μνημοσύνου

Ένταση και συμπλοκές έξω από τον Ι.Μ Ναό του Αγίου Μηνά μετά το τέλος του μνημόσυνου του Κατσίφα με τουλάχιστον μια προσαγωγή ατόμου κάτω από άγνωστες συνθήκες και ενώ αστυνομικές δυνάμεις συνόδευαν ομάδα ατόμων που βγήκε από την εκκλησία για να αποφευχθεί θερμό τετ α τετ ανάμεσα στις δύο αντίπαλες πλευρές με ομάδα των ματ που ήταν παρατεταγμένη μπροστά από τους αντιεξουαστές.

Υπήρξε μικροσυμπλοκή και το κλίμα φορτίστηκε όταν μία γυναίκα χτύπησε έναν από τους επικεφαλής αστυνομικούς που ήταν ντυμένος με πολιτικά ρούχα.

Κατά την καταδίωξη των δραστών σημειώθηκε τουλάχιστον μια προσαγωγή ενός νεαρού που αποχώρησε τελικά σιδηροδέσμιος από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ.

Λίγά λεπτά αργότερα από τον χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού βγήκε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης που κατευθύνθηκε προς τους συγκεντρωμένους αντιεξουαστες προκειμένου να τους εξηγήσει ότι η εκκλησία δεν έχει θέση σε τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις.

Ωστόσο ακολούθησε ένταση και υπήρξε προπηλακισμός ακόμη και στο πρόσωπο του Αρχιεπισκόπου Κρήτης όπου αποχώρησε πεζός εισπράττοντας όμως ύβρεις από τους συγκεντρωμένους.

Από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου ενώ στο σημείο ήταν και δύναμη της αστυνομίας.

Ωστόσο τα επεισόδια δεν αποφεύχθηκαν.

πηγη:neakriti.gr

Tags
Back to top button