Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Κρήτη: Άγρια συμπλοκή με τρεις τραυματίες στις φυλακές Αλικαρνασσού

Τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός της άγριας συμπλοκής που σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ στις φυλακές Αλικαρνασσού στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις κρατούμενοι που τραυματίστηκαν, μεταφέρθηκαν στο εφημερεύον νοσοκομείο και η ζωή τους δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

Η φασαρία σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ξεκίνησε λίγο πριν το κλείσιμο των κρατουμένων στα κελιά τους, μετά από ένα λεκτικό επεισόδιο με την κατάσταση να ξεφεύγει γρήγορα. Στην συμπλοκή πήραν μέρος Γεωργιανοί κρατούμενοι από τη μία και ένας Σύριος και ένας Αλγερινός από την άλλη που αντάλλαξαν μπουνιές και κλωτσιές.

Ωστόσο, ανάμεσα στους τραυματίες είναι και ένας Έλληνας κρατούμενος.

Tags
Back to top button