Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: 70χρονος τουρίστας έχασε τον προσανατολισμό του σε φαράγγι στα Σφακιά

Άλλη μία επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης πραγματοποίησαν πυροσβέστες στην Κρήτη για τον εντοπισμό τουρίστα που έχασε τον προσανατολισμό του.


Ένας 70χρονος Γερμανός έχασε τον προσανατολισμό του ενώ  διέσχιζε το φαράγγι της Αράδαινας

Το απόγευμα της Κυριακής ένας 70χρονος Γερμανός αποφάσισε να διασχίσει το φαράγγι της Αράδαινας στα Σφακιά, αναφέρει το cretalive.gr. Κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας του έχασε τον προσανατολισμό του και ειδοποίησε τις αρχές.

Άμεσα στήθηκε επιχείρηση από τρεις πυροσβέστες που μέσα σε λίγες ώρες εντόπισαν τον 70χρονο και τον μετέφεραν σε ασφαλές σημείο.

Tags
Back to top button