Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Κρίσιμη ΓΣ του Παναθηναϊκού για το γήπεδο στο Βοτανικό στις 17 Ιουνίου

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μαλακατές γνωστοποίησε ότι στις 17 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση για τον Βοτανικό είτε δια ζώσης είτε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, μέσα από δήλωση του προέδρου του, Παναγιώτη Μαλακατέ, γνωστοποίησε ότι οι διμερείς συμβάσεις μεταξύ Παναθηναϊκού ΑΟ - ΑΕΠ Ελαιώνα-Δήμου Αθηναίων, Παναθηναϊκού Α.Ο. –ΠΑΟ ΠΑΕ – Δήμου Αθηναίων και Παναθηναϊκού Α.Ο.-Δήμου Αθηναίων είναι σε φάση ολοκλήρωσης.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για το κρίσιμο ζήτημα του Βοτανικού θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου είτε δια ζώσης είτε με τηλεδιάσκεψη. Ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει εξαρτάται από τις αποφάσεις που θα έχει πάρει η Κυβέρνηση λόγω του κορωνοϊού. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που δεν έχει απαρτία η Γ.Σ. θα οριστεί αυτόματα για μία εβδομάδα αργότερα.

Επιπρόσθετα, τόνισε ότι βάσει του χρονοδιαγράμματος που έχει εκπονηθεί οι προμελέτες  για τις εγκαταστάσεις του Α.Ο. θα έχουν παραδοθεί στον ΑΕΠ Ελαιώνα περί τα τέλη Μαΐου.

Τέλος και αναφορικά με το δικαίωμα ψήφου τονίζεται ότι: «Δικαίωμα ψήφου θα έχουν όλα τα ταμειακώς ενήμερα μέλη που θα έχουν συμπληρώσει ένα χρόνο από την εγγραφή τους όπως ορίζει το καταστατικό μας. Η επιστολική ψήφος που δεν αναφέρεται στο καταστατικό μας θα εξεταστεί νομικά εάν μπορεί να ισχύσει και με ποιες προϋποθέσεις».

Tags
Back to top button