Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρατούμενος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος

Απαγχονισμένος με την μπλούζα του, μέσα στο κελί του στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Συντάγματος, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 62χρονος, που κρατούνταν για υπόθεση ναρκωτικών. Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για αυτοκτονία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα στις 06.00, κατά την αλλαγή της βάρδιας, ο φρουρός των κρατητηρίων έκανε τη συνηθισμένη επιθεώρηση και τα βρήκε όλα εντάξει. Στις 07.30, όμως, ο αστυνομικός που πήγε πάλι στα κρατητήρια, βρήκε τον 62χρονο κρεμασμένο στα κάγκελα του κελιού του με την μπλούζα του.

Από τα έως τώρα στοιχεία, προκύπτει πως ο 62χρονος είχε συλληφθεί απο την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών και την περασμένη Παρασκευή βγήκε απόφαση για προφυλάκισή του. Το Σάββατο μεταφέρθηκε στα κρατητήρια του Α.Τ. Συντάγματος, όπου κρατούνταν προσωρινά, με ευθύνη του Τμηματος Αφαλείας.

Ειδοποιήθηκε αμέσως το ΕΚΑΒ και οι διασώστες που έφτασαν εκεί προσπάθησαν να κάνουν ανάνηψη στον κρατούμενο, αλλά ήταν πλέον αργά.

Για το περιστατικό έχει διαταχθεί έρευνα απο την ΓΑΔΑ.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button