Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοζάνη: «Ξάφριζε» ελαιόλαδο από σούπερ μάρκετ - Είχε αρπάξει 10 δοχεία αξίας περίπου 300€

Συνελήφθη τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου στην πόλη της Κοζάνης, ένας 20χρονος για κλοπή δοχείων ελαιόλαδου από κατάστημα super market, ενώ εξιχνιάσθηκαν ακόμη δύο περιπτώσεις κλοπής ελαιόλαδου που τελέσθηκαν σε προγενέστερο χρονικό διάστημα από τον ίδιο, σε υποκαταστήματα της ίδιας αλυσίδας super market, στην Κοζάνη.

Ωρωπός: Ζευγάρι απατεώνων πουλούσε ηλιέλαιο με χρωστικές για ελαιόλαδο- Βρέθηκε σε κίνδυνο οικογένεια (Βίντεο)

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα, ο προαναφερόμενος εισήλθε ως πελάτης σε κατάστημα super market στην Κοζάνη και αφαίρεσε 4 δοχεία ελαιόλαδου των δύο λίτρων το καθένα, χωρίς να καταβάλει το χρηματικό αντίτιμο, συνολικής χρηματικής αξίας 114,81 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε νόμιμο εκπρόσωπο του καταστήματος.

Συνεχιζόμενης της έρευνας και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων διαπιστώθηκε ότι, ο 20χρονος την προηγούμενη Τρίτη αφαίρεσε από το ίδιο κατάστημα 3 δοχεία ελαιόλαδου των δύο λίτρων το καθένα, συνολικής χρηματικής αξίας 85,32 ευρώ, ενώ στις 16 του μήνα, από έτερο κατάστημα super market της ίδιας αλυσίδας, αφαίρεσε 3 δοχεία ελαιόλαδου των δύο λίτρων το καθένα, συνολικής χρηματικής αξίας 85,32 ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Tags
Back to top button