Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση έχει αναλάβει την προώθηση των σχεδιασμών ΗΠΑ-ΝΑΤΟ

«Η πρόσφατη δημοσιοποίηση της «Ολοκληρωμένης Έκθεσης» του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών για την Ελλάδα, πέρα από το γεγονός ότι θυμίζει παλιές σκοτεινές εποχές, επιβεβαιώνει πλήρως το ρόλο που έχει αναλάβει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στην προώθηση των αμερικανοΝΑΤΟϊκών σχεδιασμών» δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας για τη Συμφωνία των Πρεσπών και τη δημοσιοποίηση της «Ολοκληρωμένης Έκθεσης» του Αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Επισημαίνει ότι «στην Έκθεση αναγνωρίζεται ρητά και κυνικά ότι η Συμφωνία των Πρεσπών έχει την ευρωατλαντική σφραγίδα, ότι «η Ελλάδα είναι αφοσιωμένος εταίρος στην προώθηση των συμφερόντων των ΗΠΑ εντός και εκτός της Ελλάδας», ότι «η ελληνική κυβέρνηση υποστηρίζει την εμβάθυνση της στρατιωτικής συνεργασίας», προσφέροντας «επιπλέον τοποθεσίες εκτός του κόλπου της Σούδας, για να υποστηρίξει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ στην περιοχή».

«Φτάνει μάλιστα στο σημείο να ομολογεί ότι θα επιστρατευτούν ΜΚΟ και ΜΜΕ για να πεισθεί ο ελληνικός λαός για την αναγκαιότητα αυτής της πολιτικής. Τόσο «προοδευτική» είναι η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ» προσθέτει ο Δ. Κουτσούμπας.

«Αυτές οι ανατριχιαστικές επιδιώξεις της αμερικανικής πολιτικής, που δεν αμφισβητούνται από την κυβέρνηση, ούτε φυσικά από τη ΝΔ, ούτε από κανέναν άλλο από τους διοργανωτές των αυριανών συλλαλητηρίων, δείχνουν την ανάγκη ο λαός να επαγρυπνά και να γυρίσει την πλάτη σε όλους εκείνους που θέλουν την Ελλάδα προκεχωρημένο φυλάκιο των ΗΠΑ, για χάρη των συμφερόντων του κεφαλαίου και μόνο» καταλήγει στη δήλωσή του, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Tags
Back to top button