Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

«Κουρεύεται» με αντίμετρα η μείωση των αφορολόγητων ορίων

Σε «κούρεμα» της μείωσης των αφορολόγητων ορίων εισοδήματος κατά 19,23%-22,3% προχώρησε η κυβέρνηση με τα φορολογικά «αντίμετρα» του ν. 4472/2017 τα οποία επικύρωσε με το πρόσφατα ψηφισθέν Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής της περιόδου 2018-2022.

Συγκεκριμένα, στα φορολογικά «αντίμετρα», τα οποία ψηφίστηκαν και αναμένεται να ισχύσουν από την 1η-1-2020 μαζί με την περικοπή της έκπτωσης φόρου των 1.900-2.100 ευρώ κατά 650 ευρώ, για τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους και τους κατ’ επάγγελμα αγρότες, περιελήφθη και η μείωση του ελάχιστου συντελεστή φορολογίας εισοδήματος από 22% σε 20% για τους συγκεκριμένους φορολογούμενους. 

Tags
Back to top button