Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Του έκοψαν πρόστιμο και φώναξε τη... μαμά του!

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίσσονται καθημερινά στους δρόμους των Τρικάλων, στους ελέγχους της αστυνομίας για την απαγόρευση κυκλοφορίας και την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού.

Το απόγευμα της Πέμπτης (02-04-2020), 21χρονος Τρικαλινός σταματώντας σε έλεγχο της αστυνομίας περιφερειακά της πόλης, υπέδειξε το sms που είχε στείλει, αλλά δεν είχε μαζί του την αστυνομική ταυτότητα.

Μόλις τον ενημέρωσαν οι αστυνομικοί πως αυτό επιφέρει πρόστιμο, κάλεσε τους γονείς του και λίγη ώρα αργότερα κατέφθασε στο σημείο η μητέρα του όπου και την έφερε, αλλά ο νεαρός αρνούνταν να την επιδείξει, άγνωστο για ποιο λόγο. Η προσαγωγή του δεν άργησε να έρθει και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα για τα περαιτέρω.

Όχι ιδιαίτερα ευρηματικοί στις δικαιολογίες

Πάντως, οι απείθαρχοι συμπολίτες δεν είναι ιδιαίτερα ευρηματικοί, χρησιμοποιώντας τετριμμένες δικαιολογίες για τον λόγο για τον οποίο βγήκαν από το σπίτι τους, χωρίς τα απαραίτητα αποδεικτικά έγγραφα.

Η συνήθης δικαιολογία είναι ότι ξέχασαν πως πρέπει να έχουν συμπληρώσει τη βεβαίωση ή ότι έπρεπε να στείλουν sms στο 13033, για να εξασφαλίσουν μια μετακίνηση. Άλλοι υποστηρίζουν πως νόμιζαν ότι οι έξοδοι για σούπερ μάρκετ, τράπεζα, γιατρό ή φαρμακείο δεν χρειαζόταν βεβαίωση.

Αποτέλεσμα είναι οι αστυνομικοί να έρχονται πολλές φορές σε δύσκολη θέση αφού δεν είναι αντιμέτωποι με ποινικούς αλλά με απλούς πολίτες στους οποίους όμως θα πρέπει να βεβαιώσουν πρόστιμο.

Tags
Back to top button