Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κορονοϊός: Τελικός γιουροβίζιον από τα σπίτια των καλλιτεχνών

Οι διοργανωτές της Eurovision ξεκίνησαν έτσι να ψάχνουν να βρουν κάποια εναλλακτική λύση υπό τη μορφή, ενός τηλεοπτικού σόου ή μέσω του διαδικτύου.

Μετά από απαίτηση χιλιάδων fans η EBU πήρε τελικά την απόφαση να διοργανώσει έναν ιστορικό online «τελικό» με τους καλλιτέχνες να τραγουδούν από το σπίτι τους, χωρίς να βαθμολογούνται.

Έτσι το «μένουμε σπίτι» πυροδότησε την ιδέα να γίνει για πρώτη φορά ένας ιστορικός ευρωπαϊκός διαγωνισμός τραγουδιού μέσα από online μετάδοση, με όλους τους καλλιτέχνες να τραγουδούν τα κομμάτια τους από το σπίτι τους.

Το σόου όπως ανακοινώθηκε μέσα από την σελίδα της Eurovision θα μεταδοθεί από το κανάλι της Eurovision στο Youtube.

Θα ονομαστεί «Europe Shine A Light» και σκοπός δε θα είναι να βαθμολογηθεί το καλύτερο κομμάτι μιας και δεν θα υπάρχει βαθμολογία, αλλά να ενωθεί όλη η Ευρώπη για δύο ώρες στο ίδιο σημείο, μέσα από τον υπολογιστή.

 

Tags
Back to top button