Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Στους 186 έφτασαν οι νεκροί - Νεκρή 82χρονη στον Εχίνο Ξάνθης

Μια 82χρονη γυναίκα από τον Εχίνο Ξάνθης είναι το τελευταίο θύμα του κορονοϊού στη χώρα μας. Η γυναίκα κατέληξε το βράδυ της Τρίτης και είναι το 186ο θύμα του φονικού ιού στη χώρα μας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έπασχε από υποκείμενο νόσημα και συγκεκριμένα από σακχαρώδη διαβήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 82χρονη είναι το δεύτερο θύμα από την περιοχή του Εχίνου το τελευταίο 24ωρο καθώς ένας 74χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης έχασε τη ζωή του από τον κορονοϊό. 

Στο μεταξύ το απόγευμα το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε δεκαπέντε νέα κρούσματα κορονοϊού σε 24 ώρες. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3.148, εκ των οποίων το 55.1% αφορά άνδρες. Τα 698 (22.2%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.786 (56.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Παράλληλα 12 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 71 ετών. Οι τέσσερις (33.3%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 75.0% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. Ακόμη 117 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Tags
Back to top button