Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κορονοϊός - Σερβία: Τρεις νεκροί και 312 νέα κρούσματα σε 24 ώρες

Στην Σερβία επιβεβαιώθηκαν 312 νέα κρούσματα κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο ανεβάζοντας στους 6630 τον συνολικό αριθμό των προσβληθέντων από τον κορονοϊό.

Τρεις ασθενείς απεβίωσαν και έτσι ο αριθμός των θυμάτων του κορονοϊού έφτασε στους 125, ενώ στα νοσοκομεία σε όλη τη Σερβία νοσηλεύονται 3703 ασθενείς εκ των οποίων οι 108 είναι διασωληνωμένοι.

Η κυβέρνηση αποφάσισε σήμερα την χαλάρωση των μέτρων περιορισμού. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, από αύριο θα λειτουργήσουν όλες οι λαϊκές αγορές, τα συνεργεία αυτοκινήτων, τα καθαριστήρια, υποδηματοποιεία και τα εμπορικά καταστήματα οικοδομικών υλικών.

Ο χρόνος ελεύθερης κυκλοφορίας τις καθημερινές παρατείνεται για μία ώρα δηλαδή θα λήγει στις έξι η ώρα το απόγευμα και όχι στις πέντε όπως ήταν μέχρι σήμερα. Οι ηλικιωμένοι άνω των 65 ετών, στους οποίους απαγορεύεται εδώ και ένα μήνα να εξέλθουν της οικίας τους, από αύριο θα μπορούν, τρεις φορές την εβδομάδα, να κάνουν έναν περίπατο διάρκειας μισής ώρας από τις έξι η ώρα το απόγευμα και μέχρι τη μία μετά τα μεσάνυχτα, σε απόσταση μέχρι 600 μέτρα από την κατοικία τους.

Η χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων στη Σερβία αποφασίστηκε διότι παρατηρείται εξασθένηση της μεταδοτικότητας του ιού ενώ ο αριθμός των ασθενών που λαμβάνουν εξιτήριο, σε ημερήσια βάση, ξεπέρασε τον αριθμό των προσβληθέντων από τον κορονοϊό.

Tags
Back to top button